Velkommen til S.H. Bilcenter

Servicering af el og hybrid

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Bæredygtig løsninger til el og hybridbiler

Vi lever i en tid, hvor planeten har brug for vores hjælp, og det tager vi alvorligt. Derfor arbejder vi altid på at finde de mest bæredygtige løsninger til biler, der drives af fossile brændstoffer, men vi arbejder også med servicering af el- og hybridbiler.

Har du en elbil eller en hybridbil, så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en løsning til dit problem – måske er det begyndelsen på et langt og velfungerende samarbejde.

Hos os er bæredygtighed og service en kerneværdi

Bæredygtighed er noget, der står os nært, fordi vi er ansvarlige for den planet, som vi efterlader til de næste generation. Derfor vil vi gerne deltage i kampen for miljøet og planten. Det gør vi igennem bæredygtige løsninger og servicering af el- og hybridbiler, der drives helt eller halvt af vedvarende energi. 

Bæredygtighed er også en del af den service, som vi yder. De mest bæredygtige løsninger er nemlig dem, der er mest holdbare. Derfor tilbyder vi ikke kun brugen af bæredygtige materialer, men vi tilbyder dig også en løsning, der giver din bil en længere og mere problemfri levetid.

Flere af vores mekanikkere får løbende kurser og uddannelse indenfor El og Hybrid, for at være up-to-date med den seneste teknologi.

 

Kontakt os

Vores team står altid klar til at tage nye og spændende udfordringer op – uanset hvor store de nu engang må være. Derfor skal du ikke være bleg for at kontakte os og få en uforpligtende samtale om en løsning til din elbil eller hybridbil.

Vi lever af at skabe glade og tilfredse kunder – måske er du den næste.

Vestvejen 167,
6200 Aabenraa

7462 2626

info@shbilcenter.dk

CVR: 10141249

Telefontider

Mandag
07.30 - 16.00
Tirsdag
07.30 - 16.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.00
Fredag
07.30 - 14.00

Vi har mange glade kunder

4.7 ud af 5 stjerner på Facebook

COPYRIGHT SH Bilcenter © WEBDESIGN BY: ITRoom