Velkommen til S.H. Bilcenter

Peugeot værksted i Aabenraa – vi fikser din bil

 

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Vi er specialister i Peugeot

Har du en Peugeot, der trænger til at blive serviceret på den ene eller anden måde? Så søg mod vores Peugeot værksted i Aabenraa. Vi er specialister i det populære bilmærker, og vi lever af at skabe tilfredse kunder. Vi har været autoriseret Peugeot forhandler i Aabenraa fra 1995 til 2015 og har derfor mekanikere der er uddannet indenfor Peugeot. 

Ring allerede i dag og få en uforpligtende samtale – måske er det begyndelsen på et nyt og spændende samarbejde.

Vi kan tilbyde stor erfaring og god service

Der er mange danskere, der elsker biler fra mærket Peugeot – vi hører ind under denne kategori. Derfor har vi specialiseret os i Peugeot, så vi kan behandle din bil efter bedste evne og tilbyde dig et resultat, som du vil være godt tilfreds med.

Vi servicerer alle bilmærker

Peugeot er ikke det eneste mærke, som vi arbejder med, det er blot her, vi har størst erfaring. Vi har også investeret både penge til udstyr, men også penge til uddannelse af vores egangerede medarbejdere, så vi kan servicere enhver bil på et højt teknisk plan.

autoværksted-aabenraa-image2

Vi søger den bæredygtige løsning

Efterhånden som tiderne ændrer sig, må vi alle tilpasse os og vores adfærd, og i øjeblikket har planeten brug for vores hjælp. Det har vi taget alvorligt, og derfor har vi valgt at føre vores værksted i en bæredygtig retning.

Det gør vi med et smil på læben og igennem god service, så du altid kan forvente den bedste behandling – både til dig og din bil.

Kontakt os

Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud, så er du mere end velkommen til at kontakte os og få en samtale om dit problem.

Vestvejen 167,
6200 Aabenraa

7462 2626

info@shbilcenter.dk

CVR: 10141249

Telefontider

Mandag
07.30 - 16.00
Tirsdag
07.30 - 16.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.00
Fredag
07.30 - 14.00

Vi har mange glade kunder

4.7 ud af 5 stjerner på Facebook

COPYRIGHT SH Bilcenter © WEBDESIGN BY: ITRoom