Velkommen til S.H. Bilcenter

Honda værksted Aabenraa

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Vi er specialister i Honda

Har du en Honda med et problem? Så søg mod vores Honda værksted i Aabenraa. Vi har et team, der er fyldt med kompetencer og klar på en udfordring. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på en løsning, der sender dig tilbage på kørebanen i en velfungerende og mere bæredygtig Honda.

 

Service på alle bilmærker

Vi tilbyder service på alle bilmærker, som du finder på de danske landeveje, og vi kan også hjælpe dig med din Honda. Vi foretager en gennemgang af bilen efter fabrikkens forskrifter, og hvis det viser sig, at der er andet, der trænger til en udskiftning, så kontakter vi dig med endnu et tilbud, som du er herre over.

Derudover stræber vi efter at finde bæredygtige løsninger med en længere holdbarhed end normalt, så vi kan hjælpe dig med at passe på planten og din tegnebog.

autoværksted-aabenraa-image2

Hvem er vi?

Vi er et passioneret værksted med masser af erfaring bag os, der kan hjælpe dig med at køre mange flere kilometer på vejene i Danmark.

Vi har et kompetencefyldt team, hvis evner strækker sig fra biler og motorcykler til større maskiner. Vores motto er: Ingen opgave er for stor til os! Og det er netop den indstilling, som vi vil møde dit problem med.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dit problem. Vi har et smil på læben – både på værkstedet og på kontoret – så du får en god oplevelse fra start til slut.

Vestvejen 167,
6200 Aabenraa

7462 2626

info@shbilcenter.dk

CVR: 10141249

Telefontider

Mandag
07.30 - 16.00
Tirsdag
07.30 - 16.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.00
Fredag
07.30 - 14.00

Vi har mange glade kunder

4.7 ud af 5 stjerner på Facebook

COPYRIGHT SH Bilcenter © WEBDESIGN BY: ITRoom