Velkommen til S.H. Bilcenter

Forrude udskift aabenraa

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Trænger forruden til udskiftning?

Har du et problem med din forrude, der kun kan løses ved et skift? Så kontakt os og få foretaget et forrudeskift i Aabenraa.
Vi har et kompetent team stående klar til at hjælpe dig tilbage på kørebanen med et bæredygtigt og velfungerende køretøj. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ring allerede i dag og få en uforpligtende samtale – måske er det begyndelsen på et nyt og spændende samarbejde.

 

Bæredygtighed er en af vores kerneværdier

Vi bor på en planet, der har brug for vores hjælp til at overleve, og det har vi taget seriøst. Derfor arbejder vi med bæredygtige løsninger, hvilket du kan se i vores arbejde.
Ikke blot er vores materialer så miljøvenlige og bæredygtige som overhovedet muligt; vores løsninger er også holdbare. En holdbar løsning er en fordel for dig som kunde, da du ikke skal vende tilbage til værkstedet kort tid efter, at jobbet er udført, men det er også godt for planeten, da materialerne ikke skal skiftes nær så tit.

autoværksted-aabenraa-image2

Vi sørger for god service

Vi lever af at skabe tilfredse kunder, og vi er opsat på, at begge parter skal gå fra værkstedet med følelsen af en god handel i maven.

Derfor kan du også være sikker på, at du bliver mødt med smil og godt humør både af vores team på værkstedet, men også af teamet på kontoret – også selvom det kun er igennem telefonen.

Vær derfor ikke bleg for at ringe og få en snak om dit problem og en eventuel løsning. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, og forhåbentligt kan du gå herfra med begyndelsen på et nyt og velfungerende samarbejde.

Vestvejen 167,
6200 Aabenraa

7462 2626

info@shbilcenter.dk

CVR: 10141249

Telefontider

Mandag
07.30 - 16.00
Tirsdag
07.30 - 16.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.00
Fredag
07.30 - 14.00

Vi har mange glade kunder

4.7 ud af 5 stjerner på Facebook

COPYRIGHT SH Bilcenter © WEBDESIGN BY: ITRoom