Velkommen til S.H. Bilcenter

Dækskift Aabenraa

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Biler

Se brugte biler

Værkstedet

Reparation / service

Udlejning

Lej en bil eller varebil

Lokalt dækskift service

Vores autoværksted står klar til at foretage dit dækskift i Aabenraa, så du kan køre mange sikre kilometer på vejene. Kontakt os og få en uforpligtende samtale om din bil og dine muligheder. Vi har mange glade kunder – måske bliver du den næste.

Ingen opgave er for stor til os!

Vi har et kompetent team med masser af erfaring bag sig. Vi udfører alle former for opgaver indenfor autoreparationer, og vi er ikke bange for at bryste os med en udfordring.

Vi er særligt erfarne med bilmærket Peugeot, men vi har også investeret i en lang række udstyr og uddannelse til vores engagerede medarbejdere, så de kan servicere alle bilmærker på et højt teknisk plan. Det betyder, at du kan gå herfra med en god følelse i maven og en bil, der er så god som ny.

Service og bæredygtighed er en kerneværdi

Udover vores store interesse for biler og at opnå det bedste resultat, så er både service og bæredygtighed også to af vores kerneværdier. Derfor gør vi vores for, at du får en god og positiv oplevelse, og at du bliver mødt med et smil på læben.

Vi arbejder også altid i bæredygtige retninger, hvilket både ses i vores valg af materialer, men også i de holdbare løsninger, som vi finder til din bil.

Kontakt os

Står du og mangler et dækskifte i anledning af sommeren eller vinterens afsked, så kontakt os endelig og få et uforpligtende tilbud. Vores team på kontoret smiler lige så bredt som teamet på værkstedet.

Vestvejen 167,
6200 Aabenraa

7462 2626

info@shbilcenter.dk

CVR: 10141249

Telefontider

Mandag
07.30 - 16.00
Tirsdag
07.30 - 16.00
Onsdag
07.30 - 16.00
Torsdag
07.30 - 16.00
Fredag
07.30 - 14.00

Vi har mange glade kunder

4.7 ud af 5 stjerner på Facebook

COPYRIGHT SH Bilcenter © WEBDESIGN BY: ITRoom